Schoonmaakbedrijf gezocht?

Schoonmaakbedrijf gezocht?

Vind een professioneel schoonmaakbedrijf in jouw buurt voor de beste prijs. Plaats direct jouw klus om offertes te ontvangen van ervaren vakmannen.
 • check Plaats een klus in 2 minuten
 • check Groot aanbod aan vakmannen
 • check Altijd een vakman in de buurt

Wat doet een schoonmaakbedrijf?

Een schoonmaakbedrijf heeft professionele schoonmakers in huis om verschillende oppervlakken te reinigen. Dit kan bijvoorbeeld de vloer van een bedrijfsgebouw zijn, of de ramen van een woning.

Er zijn verschillende soorten schoonmaakbedrijven. Sommige schoonmaakbedrijven specialiseren zich in een specifieke soort schoonmaak, zoals glazenwassen. Andere schoonmaakbedrijven hebben een breed aanbod aan schoonmaakdiensten, en hebben vaak ook meerdere schoonmakers in dienst.

Afhankelijk van de lengte en moeilijkheid van jouw opdracht, kun je bij ons een schoonmaakbedrijf vinden dat jouw klus kan uitvoeren. Deze schoonmaakklus kan bijvoorbeeld zakelijk zijn - dus de schoonmaak van een bedrijfspand - of particulier.


Soorten werkzaamheden:

 • Schoonmaak huis of bedrijfspand
 • Schoonmaak van daken of dakgoten
 • Schoonmaak van rolluiken
 • Schoonmaak van zonwering of markies
 • Ramen wassen
 • Schoonmaak van trespa, kunststof of keraliet


Professionele schoonmaak van bedrijfsgebouw

Ben je voor jouw bedrijfspand op zoek naar een ervaren schoonmaakbedrijf? Dan ben je bij Roky Service aan het juiste adres. Wij brengen jou in contact met verschillende schoonmaakbedrijven die jou een offerte sturen voor jouw opdracht. Jij kunt dan jouw ideale match kiezen om jouw pand met regelmaat schoon te houden.


Particuliere schoonmaak

Heb jij een schoonmaker nodig voor een specifiek gedeelte van jouw huis? Je kunt een schoonmaker inschakelen om dit voor jou te doen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat jouw dakgoot gereinigd moet worden, jouw ramen gewassen moeten worden of dat de binnenkant van de woning regelmatig een schoonmaak kan gebruiken.


Glazenwasser

Je kunt een gespecialiseerde glazenwasser inschakelen om jouw ramen professioneel te laten reinigen. Ramen zijn erg lastig om schoon te houden - vooral wanneer ze hoog staan en moeilijk te bereiken zijn. Een glazenwasser heeft hier de juiste materialen en ervaring voor. Zo kun je de buitenkant van jouw woning gemakkelijk schoon houden zonder zelf een ladder op te klimmen.


Dak of dakgoot schoonmaken

Jouw dak is, net als de ramen, een lastig gedeelte van het huis om schoon te houden. Hiervoor kun je een professioneel schoonmaakbedrijf inschakelen die jou deze moeite bespaart. Indien je werkzaamheden aan jouw daken laat verrichten kun je de schoonmaak van een dak vaak ook aan een dakdekker overlaten.

Op zoek naar een vakman? Start je aanvraag in een een paar eenvoudige stappen en ontvang vandaag nog voorstellen!

Waarom een professioneel schoonmaakbedrijf inhuren?

Dit zijn de grootste voordelen van het inschakelen van een professioneel schoonmaakbedrijf:

 1. Ervaring
  Een ervaren schoonmaker heeft verschillende soorten opdrachten uitgevoerd door de jaren heen. Hierdoor kan hij je adviseren over hoe de klus het meest efficiënt en effectief uitgevoerd kan worden.

 2. Bespaar tijd en kosten
  Een schoonmaker werkt methodisch en netjes. Op deze manier hoeft de klus niet op korte termijn opnieuw te worden gedaan. Dit bespaart je een hoop geld. Ook kun je sneller gebruik maken van jouw woonruimte of bedrijfsgebouw, doordat de schoonmaker sneller werkt dan wanneer je het zelf zou doen.

 3. Een schone woning of bedrijfsgebouw
  Je wil natuurlijk dat jouw gebouw uiteindelijk zo netjes mogelijk wordt schoongemaakt. Door een professional in te huren weet je zeker dat dit goed gebeurt.

Wat kost schoonmaken per uur?

De kosten van een schoonmaakbedrijf kunnen verschillen afhankelijk van bepaalde factoren. Zo speelt bijvoorbeeld mee hoe ervaren de schoonmaker is. Hoe meer ervaring een schoonmaker heeft, hoe hoger de tarieven (over het algemeen). Ook speelt mee welk materiaal wordt gebruikt voor de klus. En daarnaast is het natuurlijk belangrijk om te weten hoe lang de klus gaat duren.

Het is lastig om een standaardtarief te geven, omdat veel afhankelijk is van de klus. Wel kunnen we prijsindicaties geven, zodat je een idee hebt van de bedragen waar je aan kunt denken.


Kosten schoonmaak per uur (indicaties)

Kantoorgebouw schoonmaken

Vanaf €40,- per uur

Woning schoonmaken

Vanaf €40,- per uur

Dakgoot schoonmaken

Vanaf €60,- per uur

Ramen wassen

Vanaf €40,- per uur

De daadwerkelijke tarieven kunnen afwijken. Om te weten hoeveel jouw klus gaat kosten, kun je een klus plaatsen en in contact komen met een schoonmaakbedrijf in jouw omgeving.

Schoonmaakbedrijf gezocht? Vind de juiste vakman via Roky Service

Roky Service is een klusplatform dat jou helpt de juiste vakman te vinden voor jouw klus. We hebben een groot aanbod aan ervaren vakmannen voor elke soort klus. Door jouw klus te plaatsen op Roky Service krijg je de keuze uit verschillende offertes van professionals. Zo kun je jouw perfecte match kiezen en gemakkelijk de klus laten uitvoeren binnen een paar klikken.

Locaties

 • Drenthe
 • Flevoland
 • Friesland
 • Gelderland
 • Groningen
 • Limburg
 • Noord-brabant
 • Noord-holland
 • Overijssel
 • Utrecht
 • Zeeland
 • Zuid-holland

Op zoek naar een vakman? Start je aanvraag in een een paar eenvoudige stappen en ontvang vandaag nog voorstellen!