Schilder gezocht?

Schilder gezocht?

Vind een professionele schilder in jouw buurt voor de beste prijs. Plaats direct jouw klus om offertes te ontvangen van ervaren vakmannen.
 • check Plaats een klus in 2 minuten
 • check Groot aanbod aan vakmannen
 • check Altijd een vakman in de buurt

Kies wat u gedaan wilt hebben

Wat doet een schilder?

Een schilder is iemand die een verflaag aanbrengt op houtwerk, kunststof, beton, metaal of andere materialen. Zo kun je bijvoorbeeld jouw muren laten verven, maar ook jouw meubels. De schilder gaat dan aan de slag met een kwast of een verfspuit.

Je kunt een schilder bijvoorbeeld inschakelen om de binnenmuren van een nieuwe woning te laten verven. Of misschien is jouw woning wel toe aan een verandering, en kan de schilder ervoor zorgen dat de muren een nieuwe kleur krijgen. Als een muur beschadigingen heeft in de verflaag kun je een schilder ook inschakelen om de verflaag te repareren.

Een schilder gaat nauwkeurig te werk om de verflaag netjes aan te brengen. Hij plakt bijvoorbeeld kozijnen en deuren af zodat er geen vlekken komen op andere delen van het huis. Afhankelijk van het soort klus kan de schilder kiezen voor de kwast of een verfspuit.


Soorten werkzaamheden:

 • Schilderwerk binnenmuren
 • Schilderwerk buitenmuren
 • Schilderwerk meubels
 • Decoratief schilderen
 • Schilderwerk repareren


Binnenmuren of buitenmuren laten schilderen

Net een nieuw huis gekocht of gehuurd, of is jouw woning toe aan een opknapbeurt? Een schilder zorgt ervoor dat jouw binnenmuren er weer als nieuw uitzien. Ook kan het zijn dat je een andere kleur wil hebben in een kamer. Een professionele schilder kan zorgvuldig de verflaag aanbrengen die jij graag op jouw muren wil zien.


Meubels laten schilderen

Heb jij meubels die een andere kleur kunnen gebruiken? Schakel een ervaren schilder in om jouw kasten, tafels, of bijvoorbeeld deuren op te knappen.


Decoratief schilderen

Misschien heb je wel iets unieks in gedachten voor jouw muren. Je kunt een decoratieve schilder inhuren om het design van de muren of andere materialen volledig op maat te laten ontwerpen.


Schilderwerk repareren

Indien je schilderwerk in huis hebt dat niet meer de oude is, kan een schilder dat voor je fixen. Zo zorg je ervoor dat jouw woning er weer als nieuw uitziet, en je er nog jarenlang plezier van kunt hebben.

Op zoek naar een vakman? Start je aanvraag in een een paar eenvoudige stappen en ontvang vandaag nog voorstellen!

Waarom een professionele schilder inhuren?

Dit zijn de grootste voordelen van het inschakelen van een professionele schilder:

 1. Ervaring
  Een schilder weet precies welke materialen nodig zijn voor de klus, en hoe de klus efficiënt en effectief uitgevoerd kan worden. Wanneer je zelf schildert, is er een grote kans dat je fouten maakt die een ervaren schilder had kunnen voorkomen.

 2. Bespaar tijd en kosten
  Doordat de schilder het werk professioneel uitvoert en snel werkt, zorg je ervoor dat je geen onnodige kosten maakt. Zo is de klus sneller geklaard dan wanneer je het zelf zou doen. Ook bespaart het je kosten doordat de opdracht slechts één keer gedaan hoeft te worden.

 3. Nette uitvoering van de klus
  Wanneer je een ervaren schilder inhuurt, weet je dat de klus goed wordt uitgevoerd. Als je in jouw woning rondloopt wil je niet elke dag staren naar de fouten die zijn gemaakt in het schilderwerk. Door het aan een professional over te laten zorg je ervoor dat je woning er mooi uitziet. Ook zou dit invloed kunnen hebben op de waarde van de woning.

Wat kost een schilder per uur?

De tarieven die een schilder hanteert hangen af van de ervaring van de schilder, de moeilijkheid van de klus en de kosten van de materialen.

Het is lastig om een standaardtarief te geven voor elke soort klus, maar we kunnen wel prijsindicaties geven. Zo heb je een idee van hoeveel de klus ongeveer gaat kosten. Voor de daadwerkelijke tarieven kun je een klus plaatsen om in contact te komen met een schilder. Deze kan jou vervolgens een offerte sturen voor jouw specifieke opdracht.


Voorbeelden van prijsindicaties:

Schilderwerk binnen

€50-70 per uur

Schilderwerk buiten

€50-70 per uur

Balkon schilderen

€50-70 per uur

Binnendeur schilderen

€50-70 per uur

Buitendeur schilderen

€50-70 per uur

Decoratief schilderen

€60-80 per uur

Een schilder rekent soms per uur en soms per vierkante meter (m²). Neem contact op met een van onze schilders om een indicatie te krijgen van hoeveel jouw klus gaat kosten

Schilder gezocht? Vind de juiste vakman via Roky Service

Roky Service is een klusplatform dat jou helpt de juiste vakman te vinden voor jouw klus. We hebben een groot aanbod aan ervaren vakmannen voor elke soort klus. Door jouw klus te plaatsen op Roky Service krijg je de keuze uit verschillende offertes van professionals. Zo kun je jouw perfecte match kiezen en gemakkelijk de klus laten uitvoeren binnen een paar klikken.

Locaties

 • Drenthe
 • Flevoland
 • Friesland
 • Gelderland
 • Groningen
 • Limburg
 • Noord-brabant
 • Noord-holland
 • Overijssel
 • Utrecht
 • Zeeland
 • Zuid-holland

Op zoek naar een vakman? Start je aanvraag in een een paar eenvoudige stappen en ontvang vandaag nog voorstellen!