Klusjesman gezocht?

Klusjesman gezocht?

Vind een allround klusjesman in jouw buurt voor de beste prijs. Plaats direct jouw klus om offertes te ontvangen van ervaren vakmannen.
 • check Plaats een klus in 2 minuten
 • check Groot aanbod aan vakmannen
 • check Altijd een vakman in de buurt

Wat doet een klusjesman?

Een allround klusjesman is een duizendpoot die verschillende materialen kan monteren of repareren. Je kunt een klusjesman inschakelen om diverse klussen uit te voeren in en rondom jouw huis.

Het handige van een allround klusjesman is zijn brede aanbod aan klussen. Dit betekent dat je vaak terecht kan bij een klusjesman voor klussen waar andere vakmannen tè gespecialiseerd voor zijn.

Ook betekent het dat je een allround klusjesman kan inschakelen om meerdere klussen tegelijk op te pakken. Dus in plaats van meerdere vakmannen in te huren, kun je één vakman inschakelen die jouw huis helemaal op orde brengt.


Soorten werkzaamheden:

 • Rolluiken plaatsen of vervangen
 • Keuken monteren of vervangen
 • Zonnepanelen installeren
 • Boiler plaatsen of vervangen
 • Diverse andere klussen


Rolluiken plaatsen of vervangen

Je kunt een allround klusjesman inhuren om jouw rolluiken te monteren. Rolluiken zijn handig omdat ze meerdere voordelen hebben. Rolluiken zorgen voor privacy, goede zonwering en ook isolatie tijdens koudere dagen. Laat jouw rolluiken professioneel monteren door een ervaren klusjesman, zodat je er geen omkijken meer naar hebt.


Keuken monteren of vervangen

Een nieuwe keuken monteren is een flinke klus, die je beter aan een professional kan overlaten. Je kunt een allround klusjesman inschakelen om jouw keuken op een zorgvuldige manier in te richten. Op deze manier weet je dat het goed wordt uitgevoerd, en kun je jarenlang plezier hebben van jouw nieuwe keuken.


Zonnepanelen installeren

Tegenwoordig is het thuis opwekken van zonne-energie de normaalste zaak van de wereld. Maar het monteren van zonnepanelen is niet makkelijk om zelf te doen - tenzij je zelf monteur bent. Neem contact op met een ervaren klusjesman om jouw zonnepanelen correct te installeren. Deze verdienen zichzelf namelijk weer terug op termijn, via de energiekosten die je bespaart. Het installeren van zonnepanelen kun je tevens ook laten doen door een zonnepanelen installateur.


Boiler plaatsen of vervangen

Warm water in huis is zo goed als essentieel. Daarom is het belangrijk dat je een goede boiler in huis hebt die goed is gemonteerd. Je kunt een klusjesman inschakelen om jouw boiler te installeren, zodat je zeker weet dat je niet zonder warm water komt te zitten.


Diverse montageklussen

Het handige van een allround klusjesman is dat deze verschillende soorten klussen voor je kan doen. Zo kunnen er diverse klussen zijn die wij niet specifiek hebben vermeld op ons platform, maar waar je wel een professional voor nodig hebt. Hiervoor kun je contact opnemen met een van onze klusjesmannen, die jou precies kan vertellen hoe de klus uitgevoerd moet worden en hoeveel het gaat kosten.

Op zoek naar een vakman? Start je aanvraag in een een paar eenvoudige stappen en ontvang vandaag nog voorstellen!

Waarom een professionele klusjesman inhuren?

Dit zijn de grootste voordelen van het inschakelen van een professionele klusjesman:

 1. Ervaring
  Een ervaren klusjesman heeft verschillende soorten opdrachten uitgevoerd door de jaren heen. Hierdoor kan hij je adviseren over hoe de klus het meest efficiënt en effectief uitgevoerd kan worden.

 2. Bespaar tijd en kosten
  Een klusjesman werkt methodisch en netjes. Op deze manier hoef je de klus maar één keer te laten uitvoeren, en hoeft het later niet opnieuw te worden gedaan. Dit bespaart je een hoop geld. Ook kun je sneller gebruik maken van jouw woonruimte, doordat de klusjesman sneller werkt dan wanneer je het zelf zou doen.

 3. Een mooie woning
  Je wil natuurlijk dat jouw huis uiteindelijk zo mooi mogelijk wordt. Door een professional in te huren weet je dat de klus netjes en precies wordt uitgevoerd. Hierdoor heb je jarenlang plezier van van jouw woning. Ook kan dit invloed hebben op de waarde van een woning wanneer je het wil verkopen.

Wat kost een klusjesman per uur?

De kosten van een klusjesman kunnen verschillen afhankelijk van bepaalde factoren. Zo speelt bijvoorbeeld mee hoe ervaren de klusjesman is. Hoe meer ervaring een klusjesman heeft, hoe hoger de tarieven (over het algemeen). Ook speelt mee welk materiaal en hoeveel materiaal er wordt gebruikt voor de klus. En daarnaast is het natuurlijk belangrijk om te weten hoe lang de klus gaat duren.

Het is lastig om een standaardtarief te geven, omdat veel afhankelijk is van de klus. Wel kunnen we prijsindicaties geven, zodat je een idee hebt van de bedragen waar je aan kunt denken.


Klusjesman kosten per uur (indicaties)

Rolluiken plaatsen of vervangen

Vanaf €50,- per uur

Keuken monteren of vervangen

Vanaf €50,- per uur

Zonnepanelen installeren

Vanaf €50,- per uur

Boiler plaatsen of vervangen

Vanaf €50,- per uur

Diverse montageklussen

Vanaf €50,- per uur

De daadwerkelijke tarieven kunnen afwijken. Om te weten hoeveel jouw klus gaat kosten, kun je een klus plaatsen en in contact komen met een klusjesman in jouw omgeving.

Klusjesman gezocht? Vind de juiste vakman via Roky Service

Roky Service is een klusplatform dat jou helpt de juiste vakman te vinden voor jouw klus. We hebben een groot aanbod aan ervaren vakmannen voor elke soort klus. Door jouw klus te plaatsen op Roky Service krijg je de keuze uit verschillende offertes van professionals. Zo kun je jouw perfecte match kiezen en gemakkelijk de klus laten uitvoeren binnen een paar klikken.

Locaties

 • Drenthe
 • Flevoland
 • Friesland
 • Gelderland
 • Groningen
 • Limburg
 • Noord-brabant
 • Noord-holland
 • Overijssel
 • Utrecht
 • Zeeland
 • Zuid-holland

Op zoek naar een vakman? Start je aanvraag in een een paar eenvoudige stappen en ontvang vandaag nog voorstellen!