Isolatiebedrijf gezocht?

Isolatiebedrijf gezocht?

Vind een professioneel isolatiebedrijf in jouw buurt voor de beste prijs. Plaats direct jouw klus om offertes te ontvangen van ervaren vakmannen.
 • check Plaats een klus in 2 minuten
 • check Groot aanbod aan vakmannen
 • check Altijd een vakman in de buurt

Wat doet een isolatiebedrijf?

Een isolatiebedrijf is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het isoleren van gebouwen. Isoleren is het aanbrengen van materiaal in oppervlakken zoals muren en vloeren om warmte binnen te houden.

Het isoleren van jouw woning heeft meerdere voordelen. De voornaamste reden waarom huizen geïsoleerd worden is om de huizen warmer te houden. Maar dit brengt ook weer andere voordelen met zich mee. Een goed geïsoleerd huis is namelijk minder afhankelijk van de verwarming. Dit betekent dat je veel energiekosten kunt besparen door je huis te laten isoleren.

Naast de warmte kan isolatie ook andere voordelen met zich meebrengen. Isolatie zorgt namelijk ook voor meer geluidsdichtheid en betere brandwering. Door je huis beter te isoleren, krijg je dus automatisch ook meer privacy en een hogere veiligheid.

Isolatie kan aangebracht worden op verschillende locaties. Je kunt bijvoorbeeld een spouwmuur isoleren, de vloeren isoleren, de daken isoleren en de gevel isoleren. Hoe meer isolatie je hebt in huis, hoe meer energiekosten je kunt besparen.

Weet je niet helemaal zeker wat voor soort isolatie jij nodig hebt? De isolatieadviseur van een isolatiebedrijf kan jou precies vertellen wat de voordelen zijn van verschillende soorten isolatie. Zo kun jij de beste keuze maken voor jouw woning, op basis van professioneel advies.


Soorten werkzaamheden:

 • Woning isoleren (spouwmuur, gevel, daken)
 • Waterdichte isolatie
 • Brandwerende isolatie
 • Vloer isoleren
 • Geluidsisolatie


Spouwmuur isoleren

Een spouwmuur is een soort muur dat bestaat uit een buitenkant, binnenkant, en een stuk daartussenin. Tegenwoordig bestaan veel muren uit spouwmuren, omdat deze beter te isoleren zijn. Door isolatiemateriaal aan te brengen in het middenstuk, zorg je ervoor dat de warmte van het huis niet naar buiten ontsnapt. Dit zorgt ervoor dat je thuis minder vaak de verwarming hoeft aan te zetten.


Gevel isoleren

Gevelisolatie is een andere vorm van isolatie dan spouwmuurisolatie. Bij gevelisolatie bouw je eigenlijk een extra laag over de bestaande gevel om het huis beter te isoleren. Dit is vaak de beste oplossing voor oudere woningen, die niet zijn gebouwd met goede isolatie in gedachten.


Vloer isoleren

Je kunt ook de vloeren in jouw huis laten isoleren. Dit zorgt ervoor dat de vloeren warmer blijven tijdens koude dagen. Ook zorgt het ervoor dat jouw huis de warmte beter binnenhoudt en brandwerender wordt. Vloerisolatie is een klus die je ook vaak door een vloerenlegger kan laten uitvoeren.


Dak isoleren

Jouw dak is ook een belangrijk onderdeel voor de isolatie van jouw woning. Veel huizen zijn gebouwd met niet-geïsoleerde daken, waardoor veel warmte wordt kwijtgeraakt. Door jouw daken beter te isoleren kun je aanzienlijk meer kosten besparen op de energierekening. Was je al van plan om een nieuwe dak te laten plaatsen? Dan kun je de dakisolatie vaak ook laten uitvoeren door een dakdekker.

Op zoek naar een vakman? Start je aanvraag in een een paar eenvoudige stappen en ontvang vandaag nog voorstellen!

Waarom een professioneel isolatiebedrijf inhuren?

Dit zijn de grootste voordelen van het inschakelen van een professioneel isolatiebedrijf inhuren:

 1. Ervaring
  Een isolatiespecialist heeft verschillende soorten opdrachten uitgevoerd door de jaren heen. Hierdoor kan hij je adviseren over hoe de klus het meest efficiënt en effectief uitgevoerd kan worden.

 2. Bespaar tijd en kosten
  Een isolatiespecialist werkt methodisch en netjes. Op deze manier hoef je de klus maar één keer te laten uitvoeren, en hoeft het later niet opnieuw te worden gedaan. Dit bespaart je een hoop geld. Ook kun je sneller gebruik maken van jouw woonruimte, doordat de isolatiespecialist sneller werkt dan wanneer je het zelf zou doen.

 3. Een goed geïsoleerde woning
  Je wil natuurlijk dat jouw huis uiteindelijk zo goed mogelijk wordt geïsoleerd. Door een professional in te huren weet je zeker dat je er jarenlang plezier van hebt. Ook kan dit invloed hebben op de waarde van een woning wanneer je het wil verkopen.


Isolatie specialist inhuren?

Ontvang tot 3 offertes bij je aanvraag om een isolatie specialist te kunnen inhuren. Onze vakmannen zijn op gebied van isolatie betrouwbaar en echter specialisten voor jouw aangeboden isolatie klus. Wil jij ook snel en betrouwbaar een isolatie specialist inhuren. Meld je klus dan direct aan. Roky Service zet dan de klus door naar 3 aangesloten vakmannen.


Wat kost isoleren per m2?

De kosten van een isolatiebedrijf inhuren kunnen verschillen afhankelijk van bepaalde factoren. Zo speelt bijvoorbeeld mee hoe ervaren de isolatiespecialist is. Hoe meer ervaring een isolatiespecialist heeft, hoe hoger de tarieven (over het algemeen). Ook speelt mee welk materiaal en hoeveel materiaal er wordt gebruikt voor de klus. En daarnaast is het natuurlijk belangrijk om te weten hoe lang de klus gaat duren.

Het is lastig om een standaardtarief te geven, omdat veel afhankelijk is van de klus. Wel kunnen we prijsindicaties geven, zodat je een idee hebt van de bedragen waar je aan kunt denken.


Kosten isoleren per m2 (indicaties)

Spouwmuur isoleren

Vanaf €15,- per m2

Dak isoleren

Vanaf €20,- per m2

Vloer isoleren

Vanaf €15,- per m2

Gevel isoleren

Vanaf €20,- per m2

De daadwerkelijke tarieven kunnen afwijken. Om te weten hoeveel jouw klus gaat kosten, kun je een klus plaatsen en in contact komen met een isolatiebedrijf in jouw omgeving.

Isolatiebedrijf gezocht? Vind de juiste vakman via Roky Service

Roky Service is een klusplatform dat jou helpt de juiste vakman te vinden voor jouw klus. Isolatiebedrijf gezocht? We hebben een groot aanbod aan ervaren vakmannen voor elke soort klus. Door jouw klus te plaatsen op Roky Service krijg je de keuze uit verschillende offertes van professionals. Zo kun je jouw perfecte match kiezen en gemakkelijk de klus laten uitvoeren binnen een paar klikken.

Locaties

 • Drenthe
 • Flevoland
 • Friesland
 • Gelderland
 • Groningen
 • Limburg
 • Noord-brabant
 • Noord-holland
 • Overijssel
 • Utrecht
 • Zeeland
 • Zuid-holland

Op zoek naar een vakman? Start je aanvraag in een een paar eenvoudige stappen en ontvang vandaag nog voorstellen!