Stencil Techniek

Stencil techniek is een druktechniek die gebruikt wordt om afbeeldingen op verschillende oppervlakken over te brengen. De techniek maakt gebruik van een sjabloon of stencil, waarbij delen van het sjabloon uitgesneden zijn om inkt door te laten. Dit resulteert in een afbeelding die op het oppervlak is gedrukt.

Op zoek naar een vakman? Start je aanvraag in een een paar eenvoudige stappen en ontvang vandaag nog voorstellen!

Bij Roky Service zijn er verschillende bedrijven aangesloten die gebruik maken van de stencil techniek. Een van deze bedrijven is een drukkerij die gespecialiseerd is in het bedrukken van textiel. Door middel van de stencil techniek kunnen zij op een efficiënte manier grote hoeveelheden textiel bedrukken met een consistente kwaliteit. Hierdoor is deze techniek zeer geschikt voor het bedrukken van bijvoorbeeld T-shirts, sportkleding en werkkleding.


Een ander bedrijf dat gebruik maakt van stencil techniek aangesloten bij Roky Service is een bedrijf dat zich richt op het maken van reclameborden en bewegwijzering. Met behulp van de stencil techniek kunnen zij snel en nauwkeurig afbeeldingen en tekst op de borden aanbrengen. Dit zorgt ervoor dat de borden er professioneel uitzien en goed leesbaar zijn.


Ook zijn er bij Roky Service bedrijven aangesloten die gebruik maken van de stencil techniek voor het maken van sjablonen voor graffiti en street art. Met behulp van de sjablonen kunnen artiesten op een snelle en efficiënte manier hun kunstwerken op muren en andere oppervlakken aanbrengen. Dit zorgt voor een unieke en opvallende uitstraling.


De stencil techniek is dus een veelzijdige techniek die in verschillende bedrijven aangesloten bij Roky Service wordt gebruikt. Door de efficiënte en nauwkeurige manier van werken is deze techniek zeer geschikt voor het bedrukken van textiel, het maken van reclameborden en sjablonen voor graffiti en street art.

Op zoek naar een vakman? Start je aanvraag in een een paar eenvoudige stappen en ontvang vandaag nog voorstellen!